Col·laboracions

Les dades actuals d’abandó d’animals de companyia son demolidores. L’últim estudi de la fundació Affinity 2019-2020 informa d’una mitja anual de més de 300.000 gossos i gats abandonats en tota la península.

Cal lluitar per equilibrar la balança i donar una sortida a aquells animals que han acabat al carrer i són conseqüència de la nostra mala gestió coma societat.

Bubub's és una entitat sense ànim de lucre, creada per l'esforç dels voluntaris de Sant Hilari. La seva tasca recau en acollir els gossos perduts o abandonats del poble i buscar una nova llar per a ells.

Formem part de l'equip de Bubub's i ens encarreguem de la salut i benestar físic dels gossos fins el moment d'adopció. Hospitalitzem i tractem tots aquells gossos que ho necessitin.

També els vacunem, desparasitem, xipem i esterilitzem amb el suport de l'ajuntament de Sant Hilari Sacalm.

Guillacats és una entitat sense ànim de lucre, creada per ciutadans del nostre poble. La seva gran tasca recau en controlar, esterilitzar i mantenir sanes les col·lonies de gats instaurades en varies localitats de Sant Hilari Sacalm.

Formem part de l'equip de Guillacats, atenent aquells gats, doméstics o ferals, sense propietari, que formen part del poble. Donem cobertura veterinària als animals que ho necessiten i esterilitzem les col·lonies per tal de mantenir un control poblacional amb l'ajuda de l'ajuntament.

També oferim ajudes econòmiques a les persones que adopten aquests animals de carrer, per tal d'incentivar l'adopció, i proporcionar així una nova llar a aquests gats.

Bigotis Sense Llar és una entitat sense ànim de lucre, localitzada a Arbúcies. La seva gran tasca recau en controlar, esterilitzar i mantenir sanes les col·lonies de gats.

Formem part de l'equip de Bigotis Sense Llar, atenent aquells gats, doméstics o ferals, abandonats. Donem cobertura veterinària als animals que ho necessiten i esterilitzem les col·lonies per tal de mantenir un control poblacional amb el suport de l'ajuntament d'Arbúcies.

També oferim ajudes econòmiques a les persones que adopten aquests animals de carrer, per tal d'incentivar l'adopció, i proporcionar així una nova llar a aquests gats.