Perruqueria

Servei de perruqueria canina i felina

Oferim un assesorament particular de la tècnica de tall més adequada. Millorem el resultat estètic i de salut capilar de la teva mascota i oferim consells per un correcte manteniment a casa.

Cal recordar que és molt important utilitzar la tècnica adequada per cada gos, així podem  aconseguir una pell sana i un pel brillant.

Una bona salut l’aconseguirem amb  un pelatge sa. A la perruqueria de l’Eriçó Blau en tenim, cura prevenint i millorant danys causats per ectoparàsits, dermatitis o al·lèrgies. Detectar-ho a temps es primordial per el benestar dels nostres amics.

La Pilar Belmonte te una trajectòria amplia en el món de la perruqueria canina amb més de tretze anys d’experiència. Després d’obtenir el títol s’ha continuat format com a perruquera i estilista canina en molts cursos i tallers, sempre buscant el seu propi estil i perfeccionant la seva tècnica.

La seva feina es una del les seves grans aficions, que l’ha portat a concursar a exposicions de bellesa canina, guanyant el títol de campió de Catalunya i Espanya.