Coneix els nostres veterinaris i especialistes

Marta Iglesias

Llicenciada en veterinària, la seva passió pels animals ja li venia de ben petita, arreplegava totes les bestioletes que trobava al seu abast i les intentava curar.

Durant la carrera va participar en projectes de centre de recuperació de fauna salvatge i va formar part de protectores col·laborant com a veterinària voluntària.

Ha treballat en varies clíniques veterinàries de petits animals, sempre buscant la màxima formació a arreu del territori, i en el 2012 va creuar l’atlàntic per formar part del projecte d’Animal Trustes of Austin, a Texas, USA.

Des del 2014 comença amb gran il·lusió el seu projecte personal,  la Clínica Veterinària L’Eriçó Blau.

Sempre en contínua formació, ha realitzat cursos en el camp de la veterinària i ha format part en ponències de congressos a nivell Europeu. Curricularment destaquen el Màster en etologia aplicada per la UAB i el Postgrau en teixits tous de la UAB. Actualment està cursant un postgrau europeu de medicina interna.

Pilar Belmonte

Técnic auxiliar veterinari (ATV), assistent tècnic veterinari i gestió de nuclis zoològics.

A la clinica cuida als pacients hospitalitzats i és ajudant de cirugia.

Té una trajectòria amplia en el món de la perruqueria canina amb més de tretze anys d’experiència. Després d’obtenir el títol s’ha continuat format com a perruquera i estilista canina en molts cursos i tallers, sempre buscant el seu propi estil i perfeccionant la seva tècnica.

La seva feina es una del les seves grans aficions, que l’ha portat a concursar a exposicions de bellesa canina, guanyant el títol de campió de Catalunya i Espanya.

Especialistes

Maurici Batalla

Maurici Batalla

Especialista en traumatologia, endoscòpia i endoscópia laser

Elisabet Viñals

Elisabet Viñals

Especialista veterinària en cardiologia, Gpcert en Cardiologia per l'European School of Postgraduate Veterinary Studies

Carlos Vich

Carlos Vich

Veterinari especialista en dermatologia

Josep Maria  Castelar

Josep Maria Castelar

Especialista veterinari en ecografia 2D, ecografia musculoesquelètica i estudis ecogràfics vasculars.